mostra de teatre cabaretera sènior

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TALLER TEATRE SÈNIOR

Quantes vegades us han aplaudit? Us han animat? Us han petinat? Us han fet un bon esmorzar per donar-vos força per la vostra presentació, feina, espectacle… Infinites vegades! Quantes vegades us han dit: tranquil, no estiguis nerviós que tot anirá bé, ho faràs genial…

Doncs ara elles i ell son les protagonistes.

Per què a la vida busquem excuses per seguint-nos emocionant junts i elles i ell han decidit que avui volen emocionar aquí, sobre l’escenari, senzillament recordant que a part de ser llar, confort, seguretat i economia per a tots nosaltres, també són AMOR, PASSIÓ, PERDÓ i SAVIESA.

Us compartim unes frases dels seus pensaments:

Eulàlia Jorba “El millor que pot passar és que l’amor i l’estimació sigui recíproca.”

Ramon René “El camí no és recte, està ple de corbes, m’entrebanco moltes vegades, però segueixo endavant. A la fi, arribo a la meta. Resultat? Prova superada!”

Maria Teresa “No es toca, no es planta, no s’explica, no colpeja, no es busca, no es pensa, no es demana… L’amor”

Carme Sirici “La fe és aquesta cosa abstracta que un dia perds, quan vius la putada de la teva vida. O potser no la perds del tot?”

Mª Carmen Morera “La passió cal admnistrar-la bé, perquè pot ser molt bonica, o et pot destrossar la vida”

Júlia Carrasco “Aprendes de tus éxitos y también de tus fracasos, que te enseñan que nada es fácil, que a pesar de todo la vida es maravillosa”

Joana “En definitiva, viure i no passar de puntetes, deixar sempre petjada en tot el que fas i estimar el que tens i a qui tens a prop.”

 

TALLER DE TEATRE SÈNIOR 1

LA VIDA AMIC MILLOR VEURÀS SI VENS AL CABARET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Petit Món 2021